Reservering

Reservering kan UITSLUITEND d.m.v. het aanvraagformulier. Deze kan, evenals het kampreglement, ingevuld of gelezen worden op deze website of worden aangevraagd bij de beheerder. Het is mogelijk een voorbereidingsweekend te houden. Hiervoor dient men wel apart te reserveren. Voor kamperen op Buitenlust van Scoutinggroepen is een geldige kampeermodule vereist.

Tarieven voor 2024

Overnachting kosten per persoon per nacht € 3,00
Overnachting kosten Regio per persoon per nacht € 1,20
Borgsom per terrein € 100,00
Douchemunten € 0,70
Badges € 1,50
Naambandjes € 0,30
Ansichtkaarten € 0,20
Koelkast week / weekeind € 15,00 / 5,00
Brandblusser per week € 5,00
Milieuheffing per dag € 2,00

Borgsom

Bij het definitief bevestigen van uw boeking vragen wij om een borgsom. Deze borgsom wordt na afloop van het kamp na ongeveer 2 weken, onder voorbehoud van eventuele schades, op uw rekening teruggestort. Het bedrag van de borgsom is € 100,00 . U kunt deze borgsom overmaken op ING nummer: NL78INGB0000820497 t.n.v. Stichting Scouting Labelterrein Buitenlust, o.v.v. uw groepsnaam + kampeerperiode.

Overzicht beschikbare terreinen

Er kunnen geen rechten geclaimd worden omtrent dit overzicht.

        Allen velden             Groeneveld            Douglas           Kostka  
        Moermont             Pinsen            Roovere   

Aankomst en vertrek

Elke groep is verplicht zich eerst te melden bij de beheerder. Deze zal u naar uw terrein brengen. Laden en lossen moet gebeuren vanaf de openbare weg. Na het lossen moet de auto geparkeerd worden op het (parkeer)terrein. Voor vertrek dient elke groep zich eerst te melden bij de beheerder en hun toegewezen kampeerterrein te laten controleren.

Aanwezigheids lijst

Ook willen wij uw vragen deze lijst vooraf in te vullen en op te sturen.
Aanwezigheidslijst